Violett / Chef

Violett / Chef

Frisör och makeup artist
Efter 20 års erfarenhet driver Violett fortfarande sin salong. Hon älskar människor och bryr sig om dem,inte bara deras hår.
Violett flyttade till Sverige 1992 och var redan då en frisör då hon växte upp i hennes mors salong i Iran. Hon genomgick utbildning i Sverige för att komplettera och fick gesällbrev 1998. Direkt efter började hon som egenföretagare i Sverige.
Sedan dess har Violett varit på olika vidareutbildningar inom klipp och färg, för att hålla sig uppdaterad. Violett vill alltid vidareutveckla sin karriär. För Violet hör god hälsa och friskt hår ihop.
Vi på Salong Violett erbjuder bästa service till kunderna, med högsta förhoppningar om att kunderna går ut ur salongen med vacker styling och stort leende.
Gouny

Gouny

Frisör

Gouny kom från Syrien för 3 år sen och där var han utbildad dam- och herrfrisör.
Han var egenföretagare i Damaskus i 15 år och har alltså lång erfarenhet inom branschen. Gouny har också varit kroppsbyggare och boxare, som han vill fortsätta utöva, samtidigt som han jobbar inom kreativa yrken som han är intresserad av att snabbt utvecklas inom.
Han gör även tatueringar, trådning, och klassisk rakning med kniv samt uppsättningar.

Ayda

Ayda

Frisör/nagelterapeut
Ayda har jobbat som frisörska och nagelterapeut i 5 år.
Hon älskar att jobba som designer för hår och naglar. Hon utför nagelförlängning, manikyr, fransk manikyr med dekorering, nagelförstärkning och mer.

ÖPPETTIDER

Mån - Fre:
10:00  - 19:00
Lördag:
10:00  - 18:00 

hitta oss

Stora Gatan 49
Västerås 722 12
(+46)21-14 20 00
info@salongviolett.se

Instagram : @salong_violett

produkter

ecru logo black

maria nila logo

keune