Tvätt - lägg

Tvätt - lägg

Upplev vår djupt avslappnande och vårdande hårtvätt, vare sig det är en enkel hårtvätt eller spabehandling med vårdande hårprodukter, genom att låta våra erfarna medarbetare massera bort all stress och bekymmer.

Läs mer...

Klippning

Klippning

Individualitet är ett ledord i vår filosofi och arbetssätt. Varje kund bereds möjlighet att utveckla sin personliga stil, oavsett vilka trender som råder. Vid klippning hos oss får du konsultation, schamponering, föning, styling samt nyttiga tips!

Läs mer...

Permanent

Permanent

Permanent är en klassisk behandling som kan ge antingen ett lockigt eller ett rakt hår, med mycket varaktigt resultat. Det vanligaste är att permanenta håret för att få det lockigt – en trend som inte har försvunnit sedan dess storhetstid på 80-talet.

Läs mer...

Färg & Slingor

Färg & Slingor

Vi på Salong Violett älskar att färga och göra highlighter, vilket är inledningen till en ny look. Vi gör även mjuka highlighter för killar också så både män och kvinnor kan säga hejdå till grått hår när ni besöker salong violett.

Läs mer...

Make Up

Make Up

Oavsett om det är en knappt det nytt ansikte eller en glamorös, vibrerande palett, kommer vi utforma en make-up utseende som inte bara kommer att få dig att se vacker, men känna dig vacker.

Läs mer...

Brud

Brud

Utöver de vanliga behandlingarna som en frisörsalong erbjuder, kan du hos oss också boka brud- och festuppsättningar. Se alla behandlingar och priser i vår prislista.

Läs mer...

Bryn & fransar

Bryn & fransar

PLOCKNING & FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN
Att färga fransar och bryn ramar in och framhäver dina ögon. Nyanserna är många och kan blandas till så att de passar just dig och din hudton.

Läs mer...

Håltagning

Håltagning

VILL DU TA HÅL I ÖRONEN PÅ ETT TRYGGT OCH SÄKERT SÄTT? Då
har du kommit rätt. För det är precis vad vi gör med produktutbud från Blomdahl. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

Läs mer...

Vaxning

Vaxning

Vaxning ger ett snabbt resultat och håller länge. Men för att lyckas med din vaxning är det viktigt att veta hur det ska göras för att få ett bra resultat.

Läs mer...

Nagelvård

Nagelvård

Om du vill få långa naglar då skulle det vara möjligt om du tar väl hand om dem. Det är ett klart att flickor som gillar att göra nail art eller någon unik typ av spik målning ska alltid långa och friska naglar.

Läs mer...

Ögonbryns tatuering

Ögonbryns tatuering

Vardagliga ögonbryn som en stjärna
Högsta precision för finaste hårintryck som skapar en vacker naturlig look Är du trött på att inte ha några ögonbryn eller behöver gå upp extra tidigt för att fylla i ögonbrynen?
Då är detta perfekt för dig ?

Läs mer...

ÖPPETTIDER

Mån - Fre:
10:00  - 19:00
Lördag:
10:00  - 18:00 

hitta oss

Stora Gatan 49
Västerås 722 12
(+46)21-14 20 00
info@salongviolett.se

Instagram : @salong_violett

produkter

ecru logo black

maria nila logo

keune